Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Småstadsliv intar Sundsvall

Humorgänget "Småstadsliv" är snart tillbaka med sin klart sämsta show hittills.
Om den verkligen är dålig får publik i bland annat Sundsvall avgöra senare i vår.

Annons

De möts av jubel, skratt och fullsatta salonger när de turnerar runt, Småstadslivsgänget från Alfta i Hälsingland. De dråpliga karaktärerna med den breda Hälsingedialekten har en stor igenkänningsfaktor ute i landet och kanske i synnerhet i Norrland.

Bakom humorgänget står duon Christer Johansson och Christian Wallin, som mejslat fram många av de populära karaktärerna – såsom Agneta Patrull, Johanna Andersson, Kenta och kanske i synnerhet den hårdföre bilmekanikern Stånk-Tommy.

Nu står det klart att gänget ska ut på en vårturné med sin show "Klart sämsta showen" och bland annat blir det besök i Sundsvall och Skönsbergs Folkets hus den 1 och 2 april.

Showen beskrivs som: "Ett fyrverkeri av galenskap i bästa Småstadslivsanda. För med Ingmar och Johanna i spetsen, tätt följt av skjutglada jägare och gubbskinnsjagande Agneta Patrull, med sina hängmissiler, så kan allt bara gå åt helvete, eller? För det skall tilläggas att det är Stånk-Tommy som sköter tekniken under showen".

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter