Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snart kommer kraven från de som flyttar in på kajen

Replik på “Ta bort vägskrället nu”, ST 21 februari.

Som Sundsvallsbo måste jag skriva av mig lite för att se vad Petter Österlund menar med att man binder ihop staden med havet genom att bygga en mur av fula hus (hyreshus kan man bygga i Granloholm).

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Tänk vad fint det skulle vara att se staden bindas ihop med havet med en grön oas, som samtidigt tar bort de mängder avgaser som bron spyr ut – de små björkarna som planeras vid brofästet räcker inte. När det är färdigbyggt på kajen så vill väl de som bor där att fabriken på Ortviken försvinner, och jag blir inte förvånad om de ställer krav på att det skall finnas en rullande väg till staden som ligger så långt bort. Vilka får nytta av den strand som finns där, är den till för de som arbetar på kontor i närheten – de arbetar bara halvdag.

Nä Petter, du är nog ganska ensam som tycker så. Och inte får de ha bil heller, de nya "Sundsvallsborna". Det skall inte få förekomma biltrafik där och inget parkeringshus heller.

Sundsvallsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel