Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snöröjningen i Timrå under all kritik

Nu är det väl dags att Timrå kommun upphandlar snöröjning av en privat aktör. Den kommunala ”servicen” på den snöröjning som finns idag är under all kritik.

Vid förra snöfallet så fick snön ligga kvar på trottoarer och en del gångvägar från torsdagen till söndag eftermiddag/kväll och under den tiden så kunde varken folk med barnvagnar eller de som behöver använda rullator ta sig fram.

Sen borde de som kör traktorer och plogbilar få enkla instruktioner – att fälla ut den sidovinge som de flesta har eller att vika plogen så att de infarter man passerar två-tre gånger vid varje plogsväng inte skottas för med både is och packad snö, för om jag skottar fram min ut- och infart på morgonen innan jag åker på jobbet, så är den fylld med snö när jag kommer igen.

Inte nog med det, det ligger en lapp från Postnord i brevlådan där det står att de inte kan lägga i någon post för att det är en plogvall framför. Man kan undra hur de kan lägga i lappen...

Snöskottare

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel