Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snusa vidare – jag vill inte betala för att du slutar

Med anledning av Vill du betala för att grannen slutar snusa? ST 4/11.

När jag läste detta blev jag så häpen att jag var tvungen att kolla om det inte var första april, men det var det ju inte. En kampanj av Landstinget Västernorrland! Jag suckar djupt när jag tänker till att precis här bor jag, så nog vet jag vilken sjukvård jag får vederfaras eller rättare sagt ställas utanför.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Eget ansvar skall varje individ ta och det är inte något man skall premieras för. Det är självklart att om en individ mår dåligt av snus så skall denne själv avstå detta. Det verkar ryggradslöst att inte klara av att sluta.

Det är inget problem för mig att avstå godis och kaffebröd för att undvika ytterligare viktuppgång. Klart jag klarar det för finns den egna viljan så är allt möjligt.

Glöm inte att snus är väldigt bra att byta till när rökning skall upphöra - rökning utgör ju ett hälsohot mot omgivningen.

Nej, snusa vidare och låt landstingsskatten gå till det den är avsedd för!

Tant Agnes

Läs också:

Osmakligt att lura in unga på snusning

Trist med fimpar – använd fickaskkoppar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel