Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sol- och vårades på en miljon

Kvinnan blev upp över öronen förälskad i mannen som hon lärt känna via en kontaktannons. Snart hade hon lånat ut en miljon kronor till sin nya kärlek. Men den 56-årige mannen slösade bort alla pengarna – genom att supa upp dem, skriver Skånskan.se.

De första 150 000 kronorna som han behövde låna bara efter några veckor skulle han betala tillbaka efter att han fått det stora arv som han sade sig vänta på. Snart lånade han ytterligare 850 000 kronor av kvinnan som han påstod skulle användas som kontantinsats till ett gemensamt radhus för kärleksparet.

Pengarna sågs aldrig till igen. Mannen säger i rätten att han är periodare och bokstavligt talat druckit upp pengarna.

Nu dömer Ystads tingsrätt mannen till att betala tillbaka miljonen till kvinnan, som även tidigare haft svårt att hålla i sina pengar på grund av sin manodepression.

Polisen utreder även en anmälan mot mannen om olaga hot och bedrägeri i samband med att kvinnan krävt tillbaka pengarna.