Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sonen blev skjuten med elpistol

En mamma i Sundsvall polisanmäler att hennes son utsatts för hot och våldsbrott. Sonen som är i 20-årsåldern ska bland annat ha blivit skjuten med elpistol.

Någon gång under hösten 2015 ska sonen ha blivit misshandlad i form av att en person skjutit honom med en elpistol. Det uppger hans mamma till polisen.

– De här uppgifterna ha framkommit i samband med ett förhör i ett annat ärende, säger Henrik Blusi, förundersökningsledare vid polisen i Sundsvall.

För ungefär en månad sedan ska gärningsmannen ha hotat sonen.

– Misstänkt person ska ha hotat att skjuta målsägaren med elpistol så att han dör, säger Henrik Blusi.

Mamman som anmält misshandeln och hotet har också uppgett att hon känner till ytterligare ett brott, ett olaga frihetsberövande, men det ska inte ha varit riktat mot hennes son utan mot någon annan.

– I det fallet saknas uppgifter om både målsägare och gärningsman, säger Henrik Blusi.

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvalls Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!