Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Söråker hade målfest borta mot Selånger

Det blev en riktig storseger för Söråker mot Selånger borta i division 4 Medelpad i fotboll. Matchen slutade 0–5 (0–1).

– 5-0 är lite för stora siffror, vi bränner en straff och ett friläge. 3-2 eller 4-2 hade vart mer rättvist, kommenterade Selångers tränare Mikael Öhman.

Söråkers lagledare Tony Andersson om matchen:

– Vi mötte ett lag som backade hem vilket gav oss ett överlägset stort bollinnehav i första halvlek. I den 34:e minuten nickade Niklas Mattsson in 0-1 på en frispark från Viktor S. I den andra halvlek ökade vi på trycket ännu mer vilket gjorde att i den 47:e minuten nickade Niklas åter in bollen från ett högerinlägg från Khalil. Efter det rullade bollarna in, 0-3 via en egen försvarare på ett skott från Khalil och sedan gjorde Khalil även mål i öppen kasse från ett högerinlägg av Jesper A. Avslutningsmålet gjorde Kyaw som nickade in bollen via ett inlägg av Albin N.

Målgörare för Söråker var Nicklas Mattsson 2, Khalil Masri och Kyaw Soe. Ett av Söråkers mål var ett självmål.

Selånger har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Söråker har nio poäng.

Nästa motstånd för Selånger är Matfors. Söråker tar sig an Kubikenborg hemma. Båda matcherna spelas tisdag 28 maj 19.00.