Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Söråker vann trots uppryckning av Medskogsbron

Matchen mellan Söråker och Medskogsbron i division 4 Medelpad slutade 4–2. Hemmalaget Söråker hade greppet i första halvlek och ledde med 3–0 och lyckades hålla undan till seger, trots att Medskogsbron lyfte sig i andra halvlek.

– Efter första halvlek ledde vi med 3-0, vi gjorde tre byten inför den andra vilket ledde till 4-0 i den 56:minuten. Efter det så tappade vi vårt fokus vilket gav Medskogsbron både 4-1 och 4-2. Efter det skärpte vi till oss och stängde ner matchen, kommenterade Söråkers lagledare Tony Andersson efter matchen.

Medskogsbrons lagledare Joakim Hedlund tyckte så här om matchen:

– Söråker styrde och ställde första halvlek och varvade kortpassningsspel med längre bollar och vi hamnade fel i positionerna över hela planen. De var också giftiga på fasta situationer och gjorde två mål på hörnor. I andra halvlek ändrade vi uppställning från 4-5-1 till 4-4-2 och framför allt tog vi jobbet för varandra. Olle Kankainen bredde smörpassningar över hela offensiv planhalva och Micke Fredriksson och Andreas Godin vann bollar tidigt i deras uppspelsfas. Sedan bjöd Zhaver Missilu på två vackra mål och hotade ständigt deras något långsamma mittbackspar. En ribbträff och en stolpträff från oss vid ställningen 4-2 vilket gör att det känns extra surt att vi gör en så risig första halvlek.

Oscar Fors, Jesper Andersson, Khalil Masri och Kuchi West nätade för hemmalaget, medan Zhaver Missilu Muendo blev tvåmålsskytt för gästerna.

Lördag 18 maj 14.00 spelar Söråker borta mot Matfors. Medskogsbron möter Torpshammar hemma på Viforsplan tisdag 28 maj 19.00.