Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Söråkers FF ställde upp på en ovanlig match

Under måndagskvällen spelades en lite ovanlig match i Söråker, en match mellan A-laget och ett lag bestående av före detta fotbollsspelare från klubben.

Under måndagskvällen spelades en lite ovanlig match i Söråker. Nermin Zulovic hade tillsammans med Joel Hammarström arrangerat en match mellan A-laget i Söråkers FF som Nermin tränar och så kallade legenderna. Legenderna bestod av före detta fotbollsspelare i föreningen innan och efter omkonstruktionen av klubben. Innan 2001 hette föreningen Söråkers IF, som hade sina rötter från 1920-talet.

– Vi ville båda göra någonting i Söråker så vi pratades vid för en och halv månad sedan jag och Joel. Att jag skulle dra ihop mina a-lagsspelare och han sina grabbar och göra någonting roligt av det, säger Nermin.

Joel Hammarström, med ett långt förflutet i klubben tycker att tillställningen blev lyckad med en publik på runt 150 människor som samlades inför måndagens match. Han ser gärna att det blir en återkommande händelse.

– Ja, absolut. Det finns ett stort intresse av att spela fotboll även på norra sidan av trettio sträcket. Jag har så mycket folk på lager som har varit sugen att vara med, det har dundrat till i telefon så sent som mitt på dagen idag vid tolv och frågat om man kan komma och vara med.

Nermin Zulovic som också har ett förflutet som spelare ställde så klart upp med legenderna den sista kvarten och är riktigt nöjd över hur dagen utspelade sig.

– Ja, grabbarna ville att jag skulle spela med dem, veteranerna, och så klart ställer jag upp, Söråker har alltid funnits i mitt hjärta. Jag hade inte en tanke på att det skulle bli så här mycket folk, det blev fantastiskt roligt och fint väder och allt, riktigt kanon.