Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sossarna kan inte räkna inte med min röst framöver

Hej, Peder Björk med politiska medarbetare. Jag är uppväxt i en socialdemokratisk familj och har röstat på detta parti under alla år. Mitt förtroende för partiet började bli lite skakigt på riksplanet under perioderna med Göran Persson och Mona Sahlin. Jag trodde då i min enfald att lokalt bör socialdemokratin vara ett arbetarparti med uppgift att värna de gamla, barn och utsatta med socialdemokratisk politik. Men icke.

Nu för ni en populistisk politik och glömmer ursprunget. Ta bara torgfrågan när ni är beredda att lägga ner mångmiljonbelopp för att demolera ett fungerande torg, en naturlig och stadig punkt för allmänheten till vilken grupp jag åtminstone räknar mig. Vad vill ni egentligen? Ska torget upplåtas till nya restauranger fast det räcker mer än väl med de som redan finns? Ska torget bebyggas med dyra bostadsrättsföreningar och stänga ute merparten? Tala om vad ni tänker.

Lägg pengarna på något vettigt i stället för att skuldsätta kommunen ytterligare som politiker som slentrianmässigt säger sig måna om skola vård och omsorg. Självklart ska pengarna för torget läggas på skola, vård och omsorg i stället.

Jag har kommit till vägs ände med socialdemokratin. Min röst kan ni ej räkna med framledes. Förmodligen spelar det ingen roll, men jag får åtminstone lämna något som jag tappat förtroendet för.

Fd sosseväljare

Läs fler insändare här:

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel