Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Spänd stämning i "Bonde söker fru"

Marcus Andersson fick sina nya frierskor och allt var frid och fröjd.
På flera av de andra "Bonde söker fru"-gårdarna bubblar dock missnöje och rivalitet.

Annons

Efter förra veckans historiska "Bonde söker fru"-ögonblick då Marcus Andersson skickade hem alla sina frierskor var det högst oklart hur det skulle gå för köttbonden från Odensbacken.

I onsdagens avsnitt i TV4 fick dock tittarna se hur helt nya frierskor anlände till hans gård - och den här gången verkade han vara nöjd.

– Med tanke på vad som hände på slottet, hur det var när man åkte därifrån utan tjejer inbjudna hit så tycker jag att det här var en bra lösning, det blir en lite annan sits. Speed-dejtingen var väldigt nervös och det här är ju på min hemmaplan, jag tycker att det här känns lite mer avspänt, sade Marcus Andersson i programmet.

Även på Stefan Hildingssons gård i Hassela fortlöpte inflyttningen utan större problem.

Hemma hos älgbonden Daniel Johansson i Bjurholm var dock stämningen frostig - mellan frierskorna. Extra kyligt blev det när brunetten Martina Lejonbalk drog flera blondinskämt.

– Det blev lite dålig stämning efter att Martina drog sitt skämt. Det var ju inte ens ett roligt skämt så jag förstår inte grejen, sade blondinen Kajsa Johansson i programmet.

Samtidigt började hästbonden Pontus Hugossons fyra tjejer tröttna på hans attityd.

– Det är klart man undrar att "du ställer inga frågor, vill du inte veta något om oss?", sade Lisa Johansson efter en middag där Pontus mest pratade om sig själv.

Även Linnéa Ahlqvist önskade mer initiativförmåga från Pontus.

– Jag känner att det ligger på honom som faktiskt är mannen i sammanhanget. Han kommer in och har ett litet harem uppdukat för sig. Då borde han, tycker jag, ta någon åt sidan, eller alla åt sidan, och mer kunna prata individuellt, sade hon i programmet.

► Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter