Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Club Freja

Till årets sista månmöte kunde SPF Frejas ordförande Jan Eric Nyberg hälsa ett 270-tal medl välkommen. För dagen hälsades 11 nya medlemmar särskilt välkomna. Jan Eric erinrade om att de som bytt adress, telefonnummer eller mailadress måste meddela Sonia för att det skall bli rätt i vår matrikel.

Monica Ståhl talade om planerade utlandsresor inför nästa år. Till Riga i mars, Spa 5 dagar till Tallin en 7 dagars resa till Skottland med tattoo, aven Alcasse och Apulien är på förslag. Jan Andersson informerade om Iggesundsrevyn den 14 och 28/2 och till Mittrevyn den 17/1 i Kramfors. Därefter informerade Yngve Eriksson om bil och trafik. Talade om hur viktigt det är med reflexer även i tättbebyggt område. Han delade även ut reflexer vid ingången. Sedan tog Frejakören vid under ledning av Ulf Råberg. Det är alltid lika roligt att höra vad dessa sångförmågor kan. Jan Eric önskade God Jul och önskade väl mött 2009.