Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Club Roten

SPF Rotens kyrkresa första advent gick till Torps kyrka. Trots ett miserabelt väglag kunde ett drygt 30-tal medlemmar ta sig med buss hela vägen till Torpshammar.

Högmässan blev en verklig höjdare. Man njöt av den sköna körsången, psalmsången, stämningen och särskilt predikan, som lovordades såsom en av de bästa man varit med om.

Dags så att bege sig till jullunchen. Men nu dök problemen upp. Lunchen var bokad på restaurang Mittpunkten och den ligger ju på en bergstopp. Vägen upp var definitivt inte farbar ens för vanliga bilar och inte för en stor buss. Vad göra? Jo klubbmästarinnan Britt satsade på att restaurang Dinos i Matfors på väg hemåt kanske kunde rycka in med kort varsel och visst fick man fram jultallrikar medan vi alla förflyttade oss till Matfors. Trivseln och gemytet infann sig men nog sörjde man att missa restaurang Mittpunkten med både jultallrik och utsikt.