Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Gaffelby Club

SPF Gaffelby Club hade den 21/11 en trevlig allsångskväll, "Med Kaj Gullmar i våra hjärtan", med god mat och dryck i Lions trevliga lokal. Olle och Vivianne Swedin hade ställt samman ett finstämt och gripande program om den kända visdiktaren. Den 27/11 hade vi månadsmöte där Bo Byström berättade om ett antal utopiska samhällen. Ideologin var att arbetarna skulle ha det bra men samhällena var inte anpassade till verkligheten.

Starkotters spelade upp till eftermidddagsdans. Ordförande Bengt-Olof Lindelöf berättade bland annat om stadgeförändringar samt vår avsikt att flytta januarimötet till 1 febr och då ha en gammaldags söndagsmiddag. Han påminde också om adventsresan som i år går till Skönsmons kyrka.

Kassören Mauno Karinaho informerade om klubbens ekonomi och trafikansvarige Kurt Backus berättade bland annat om nya trafikmärken, delade ut broschyrer och reflexer till alla samt manade till försiktighet i halkan.