Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Roten

Annons

SPF Roten har gjort flera studiebesök i november. Intresset är stort och man har fått dubblera träffarna för att skapa lagom stora grupper. Ett 20-tal personer har instruerats av Eric Ankarberg om hur man arbetar med hörseltester och utprovning av tekniska hjälpmedel i företaget Din hörsel i Sundsvall AB och vilka moderna produkter som står till buds för den som förlorar sin normala hörsel. Man kan erbjuda precis samma tjänster som den offentliga sjukvården men med i praktiken ingen väntetid.

Ett 30-tal har besökt Hospice där man av Margita Höök och Chatrin Mattson informerades om institutionens tillkomst i Sundsvall och hur man bedriver sin verksamhet. Alla förundrades över den värme som tycks stråla ut inom anläggningen såväl från byggnaden i sig, väl anpassad för verksamheten, som från en omtänksam och förstående personal. Och även den lilla Hospicehunden Leo bidrar till denna värme.