Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Roten

SPF Roten har gjort flera studiebesök i november. Intresset är stort och man har fått dubblera träffarna för att skapa lagom stora grupper. Ett 20-tal personer har instruerats av Eric Ankarberg om hur man arbetar med hörseltester och utprovning av tekniska hjälpmedel i företaget Din hörsel i Sundsvall AB och vilka moderna produkter som står till buds för den som förlorar sin normala hörsel. Man kan erbjuda precis samma tjänster som den offentliga sjukvården men med i praktiken ingen väntetid.

Ett 30-tal har besökt Hospice där man av Margita Höök och Chatrin Mattson informerades om institutionens tillkomst i Sundsvall och hur man bedriver sin verksamhet. Alla förundrades över den värme som tycks stråla ut inom anläggningen såväl från byggnaden i sig, väl anpassad för verksamheten, som från en omtänksam och förstående personal. Och även den lilla Hospicehunden Leo bidrar till denna värme.