Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Splittringen i Idoljuryn – efter Kishtis känslosågning av Chris: "Håller inte med"

 
Chris Kläffords Idoläventyr
Visa alla artiklar

Kishti Tomita Toure kände absolut ingenting under Chris Kläffords soloframträdande i Idol – och lindesbergarens öde i Idol var fortsatt ovisst. Men nu rycker jurymedlemmen Anders Bagge ut till Chris försvar.
– Jag får rysningar utav en sådan kommentar, säger han i kvällens avsnitt av Idol.

Många trodde att Chris Kläffords framtid i Idol skulle avgöras redan under måndagskvällen. Istället fick tittarna en så kallad cliffhanger serverad till sig och vänta till dagens avsnitt för hur det ska gå för den 28-årige Lindesbergaren. Det efter en tung sågning av juryns Kishti Tomita Toure efter att Chris framfört Goo Goo Dolls låt "Iris".

– Det händer inte någonting. Det är en varningstriangel när Kishti Tomita Toure, av den rösten, känner ingenting. Då måste du ta och titta dig själv, som man, i spegeln och undra varför slänger jag inte ut med mitt hjärta på golvet med min fantastiska röst. Det måste du fråga dig själv, sa Kishti i måndagens avsnitt.

Kishtis ilska mot Idol-Chris: "Varningstriangel – känner ingenting"

Men i kvällens avsnitt av Idol är Anders Bagge av rakt motsatta åsikten som sin jurykollega.

– Det där, det håller jag inte med om, säger Bagge och syftar på Kishtis kommentar.

– Jag rös över hela kroppen. Jag hade över hela ryggen. Jag sitter fortfarande och ryser, och jag ryser av den där kommentaren. Och jag rös över din sång, säger han.

Hur det går för Chris Kläfford kan ni se i kvällens avsnitt av Idol. Det sänds klockan 20.00 på TV4.

Läs mer om Chirs Kläffords Idol-äventyr

Efter hyllningarna – här totalsågas Christoffer Kläffords grupp i Idol: "Vad håller ni på med?"

Idol-Chris hyllades av juryn efter succéframträdandet: "Halleluja-moment"