Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avstängning hotar Dulee Johnson

Annons
Den allsvenska premiärförlusten mot Djurgården i måndags blev för mycket för Häckens mittfältare Dulee Johnson. Direkt efter matchen gick han till verbal attack mot de assisterande domarna. Nu är han anmäld till fotbollförbundet och riskerar avstängning.
 Han svor åt dem på engelska. Han sa "fucking referee" till den ene och "fucking bastard" till den andre, berättar Martin Ingvarsson för Aftonbladet.
Ingvarsson rapporterade händelsen till förbundet.
 Jag har aldrig behövt göra den här typen av anmälan. Jag har skrivit den som om det gällde en grov förseelse på planen. Men jag kan inte svara på om det blir automatisk avstängning. Det får tävlingsutskottet (TU) besluta om.
Enligt Elisabeth Aldaeus, sekreterare i TU, kommer fallet troligen inte att behandlas förrän efter helgen. Till Aftonbladet säger Häckens tränare Stefan Lundin att Johnson nekar till att ha använt det språkbruk Ingvarsson rapporterat.
Om Johnson straffas med en eller ett par matchers avstängning, kan det öppna för spel för Stig Töfting, dansken som petades av Lundin i premiären.

Mer läsning

Annons