Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Beckham förnekar spelarrevolt

Har spelarna tagit över det engelska landslaget? Spekulationer i brittisk press om en spelarrevolt mot Sven-Göran Eriksson förnekas av lagkaptenen David Beckham. —  Jag tycker att managern borde få lite mer respekt, säger Beckham.

Annons
Sven-Göran Eriksson har varit under hård press och fått stark kritik de senaste veckorna, bland annat för 14-debaclet i landskampen mot Danmark i Parken.
När England på lördagen möter Wales på bortaplan i VM-kvalet blir det förmodligen ett femmannamittfält och en ensam forward i stället för vanliga 442.
Spekulationer i engelsk press de senaste dagarna har varit att spelarna revolterat mot \"Svennis\" och tvingat fram förändringen.
Men David Beckham förnekade på fredagen de uppgifterna och sade att Eriksson alltid brukar låta spelarna komma till tals inför matcherna.
 Det här med spelarnas makt kommer upp hela tiden i media. Jag tycker att managern borde få lite mer respekt. Det är ändå han som gör som han vill och det han tror är bäst för laget, sade Beckham.
 Det är viktigt att hitta olika formationer beroende på motstånd, speciellt när man har spelare borta eller skadade, sade Beckham om det faktum att Michael Owen inte är tillgänglig på grund av avstängning.
Sven-Göran Eriksson sade:
 Jag har alltid, sedan 1976, haft möten med mina spelare. Om jag inte pratade med spelarna, vem skulle jag då prata med? Jag har haft möte med tre spelare men vad vi diskuterade pratar jag hellre om i morgon (läs lördag).

Mer läsning

Annons