Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Besviken Kenta

Kenta Johansson var riktigt besviken. Säsongens första förlust borta mot Djurgården sved ordentligt. — Bedrövligt att bjuda Djurgården på det där andra målet.

Annons
04, 02 och 12 i första kvartsfinalmötet. Timrå hade tre raka Globensegrar den här vintern när det var dags för Hovet. Detta eftersom det var Melodifestivalgenrep inför publik...
Någon festivalstämning var det dock inte i Timrås omklädningsrum efter matchen. Nej, förlusten var tung och tränaren Kenta Johansson hade svårt att smälta det avgörande 21-målet (6.23 av sista).
Vi hade pucken med kontroll i egen zon och gav bort den till Djurgården. För dåligt på den här nivån och sådana misstag går det inte att göra om man ska kunna avancera vidare i slutspelet.

Aki tappade pucken
Det var Aki-Petteri Berg som tappade pucken ute vid sargen till vänster i egen zon. Detta utnyttjades mycket snyggt av målskytten Daniel Rudslätt och Marcus Kristoffersson.
Bra prestation av Kristoffersson. Den passningen är annars kanske inte vad man förväntar sig av honom, påpekade Djurgårdens assisterande tränare Johan Garpenlöv.
Finska backparet Berg och Aalto var förövrigt inne även på Djurgårdens första mål och har en del revansch att utkräva hemma i Timrå på torsdag. Timrå IK:s sportchef, Kent Norberg, var också besviken i går, men ändå förhoppningsfull.
Vi ska klara det här ändå. Så är det bara.  

Mer läsning

Annons