Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brasse åter i Harmånger

En av de två Timrå- och Harmångersbrassarna, Marcio Penna, har sedan sex dagar återvänt till division IV-laget Harmångers IF.

Annons
Han blir med i torsdagens seriepremiär, borta mot Viksjöfors.
Anfallsspelaren Penna, som i fjol höst spelade för Harmånger, har ett turistvisum på tre månader.
Han trivdes bra och ville tillbaka. Det är kärvt hemma i Brasilien, säger Per Andersson, ordförande i Harmångers IF:s fotbollssektion.
I träningsmachen mot Lucksta i helgen, som Harmånger vann med 3 - 2, hade Penna del i två av målen. Marcios kompis Casio är kvar i Brasilien.
Det ser oförskämt bra ut inför seriestarten. Genom nyförvärven Urban Sundberg, Per Brolin och Penna har vi ett bättre lag än i fjol i division III.
Två tunga skador spökar. Mats Eliasson, för ett par år sedan Hälsinglands kanske bäste spelare, rehabiliterar sig efter en fotoperation och Jonas Sölveskog, försvarsrese, måste göra om en fotoperation.


Gnarp farmarklubb

Harmångers IF och IFK Gnarp har ett farmarklubbsavtal. Det gör det möjligt att Marcus Engström på torsdag spelar i Harmångers blå tröja för att på söndag dra på sig Gnarps röda i division VI.
Harmånger kan komma att till Gnarp bidra med Eliasson, under rehabiliteringen, samt Niklas Eliasson, Gunnar Hägg och Henrik Eriksson.

Arkivnuna

Mario Penna, åter i regionen. Timråledaren NG Karlsson har assisterat för att han åter ska kunna spela för Harmånger.

Mer läsning

Annons