Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Chippen" skällde ut domare — kan straffas

Christian Wilhelmsson har hamnat i blåsväder.
Den svenske landslagsspelaren i fotboll skällde ut domaren efter att som åskådare ha sett superettanmötet mellan Mjällby och Frölunda.
Nu riskerar "Chippen" att straffas.

Annons
"Chippen" är en stor supporter av Mjällby och när bottenlaget i superettan på söndagen mötte Frölunda var han förstås på plats. Mjällby föll med 12 och Wilhelmssons aggression mot domaren Håkan Jonasson växte ju längre matchen led. Efter matchen hoppade Wilhelmsson över ett staket och gick fram mot domare Jonasson. Därefter ska han ha kallat Jonasson för "din jävla pajas", skriver Aftonbladet och Expressen.
Nu riskerar "Chippen" att straffas för händelsen, då han tog sig in på planen utan tillstånd. Både Wilhelmssom och Mjällby kommer att anmälas till Svenska Fotbollförbundet och Tävlingsutskottet kommer att behandla ärendet.
 Jag var upprörd över att Mjällby blivit bestulet på en straff. Domaren stod fem meter från händelsen men vågade inte blåsa. Det var riktigt dåligt och det sa jag till honom, säger Wilhelsson till Expressen.
 Inne i spelargången kommer han fram till mig igen och jag får höra samma visa igen, säger Håkan Jonasson till Aftonbladet.

Mer läsning

Annons