Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Division IV Medelpad

Annons
FRÄNSTA (ST)
FränstaEssvik 41 (21).
Mål, Fränsta: Joel Handler 3, Robert Åström, Essvik: Alf Lindholm.
Domare: Mats Wikström, Sundsvall.
Publik: 50.
Trots att Essvik var i akut behov av en trepoängare för att undvika nedflyttning så lyckades man inte besegra hemmalaget Fränsta i gårdagens match lagen emellan. Matchen var jämn, men Essvik hade förtvivlat svårt att sätta sina chanser vilket fällde avgörandet. Plus till hemmalagets Henrik Larsson och tremålsskytten Joel Handler.

LJUSTORP (ST)
LjustorpNedansjö 70 (30).
Mål: Jonas Nordström 5, André Lindholm, Tomi Torvela.
Domare: Michael Lie, sundsvall.
Publik: 30.
Att Nedansjö, som redan var klara för nedflyttning, inte hade något att spela om var tydligt i bortamatchen mot Ljustorp. Ljustorp som kunde säkra en plats i fyran även nästa år ägde matchen totalt redan från start och det första målet blev förlösande. Stort plust till unge Jonas Nordström, blott född 1988, som noterades för hela fem fullträffar.

LUCKSTA (ST)
LuckstaÖstavall 03 (01).
Mål: Fredrik Lundqvist, Anders Wiklander, David Norberg.
Domare: Christer Frisk, Liden.
Publik: 40.
- En avslagen historia, så sammanfattade Luckstas tränare Kalle Locklund matchen mot Östavall. En storspelande målvakt tillsammans med skärpa i avsluten blev segerreceptet för Östavall. Lucksta skapade mer men man hade oförmåga att förvalta sina lägen då Östavalls målvakt Tony Eklund visade hög klass.

SVARTVIK (ST)
SvartvikFagervik 40 (00).
Mål: Markus Dückow 2, Peder Modin 2.
Domare: Patrik Åsell, Sundsvall.
Publik: 150.
Att Svartvik skulle stå som seriesegrare i årets division IV Medelpad var klart redan innan gårdagens möte med Fagervik. Matchen började trevande och den första halvleken bjöd inte på någon underhållning. I den andra så tog Svartvik över och man visade varför man hamnat överst i tabellen. Detta var för övrigt Svartviks nionde raka seger.

Mer läsning

Annons