Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Femman

Annons
SÖRÅKER: Det går fortsatt tungt för Söråker. I går försökte laget spela boll, men Ånges långbollar överlistade hemmaförsvaret. Strax efter att Ånge tagit ledningen med 21 rasade Söråker som ett korthus.
Beröm till Söråkers målvakt Jonas Nilsson, Andreas Rehn, Erik Svedberg och Joel Hammarström. Scott Brice bäst i Ånge.
SöråkerÅnge 15 (11)
Mål, Söråker: Erik Svedberg. Ånge: Robert Wiklund 2, Peter Thor, Anton Cederberg, Daniel Rose.
Domare: Kent Sjöberg, Sundsbruk. Publik: 15.

TORPSHAMMAR: Torpshammar tog ledningen efter 15 minuter men strax därefter kvitterade Njurunda.
Matchen var spelmässigt jämn men hemmalaget var bättre på att förvalta sina målchanser. Bäst i Torpshammar var målskyttarna samt Cliff Nordin och Henrik Larsson som gjorde sin bästa match. Laginsats från Njurundas sida.
TorpshammarNjurunda 31 (11)
Mål, Tomas Meskanen 2, Mattias Decker. Njurunda: Christoffer Håkansson.
Domare: Christer Frisk, Liden. Publik: 100

HASSEL: Matchen var tämligen jämn inledningsvis, men Hassel hade problem med markeringarna och det tog topplaget medskogsbron till vara på. Ett par rejäla bjudningar i andra avgjorde matchen. Stark insats av Medskogs där Jocke Nehrer och Kalle Gissberg utmärkte sig. Dennis Jonsson bäst i Hassel.
HasselMedskogsbron 27 (13)
Målen, Hassel: Peter Jonsson, Fredrik Allgren. Medskogs: Peter Jansson 2, Andreas Hamlund 2, Jocke Nehrer 2, Tobias Larsson.
Domare: Kenneth Fahlberg, Njurunda. Publik: 40.

VISKAN: En rättvis historia där Viskan ägde första halvlek och Kovland andra, men Viskan hade fler målchanser. Kovland tog ledningen med 21 i andra men hemmalaget kom igen och både kvitterade och avgjorde, endast ett par minuter från slutet. Hela mittfältet i Viskan förtjänar beröm för sin insats.
ViskanKovland 32 (11)
Mål, Viskan: Tomas Eriksson, Jerry Backlund, Eskil Persson. Kovland: Fredrik Olsson 2.
Domare: Nilla Sjöberg, Alnö. Publik: 72.

LJUNGA: Heffners var bättre i första halvlek och det var då gästerna avgjorde matchen. Ljunga gjorde en jättebra match, särskilt jämfört med förra omgången, men orkade inte stå emot trots bra försvar. Ljungas bästa var Tommy Zaar och Johan Westin. I Heffners gjorde samtliga en godkänd insats.
LjungaHeffners-Ortviken 02 (02)
Mål, Heffners: Andreas Arvidsson, Mohammed Ali.
Domare: Mats Wikström, Sundsvall. Publik: 25.

STÖDE: En dålig match, där bollen studsade och for på gräsplanen. Men Stöde skapade så mycket chanser så att det löste sig ändå. Indal slet men skapade väldigt lite framåt i första. Stöde däremot producerade betydligt mer. Plus för hemmalagets Ulf Strömberg och Tomas Löfqvist. Indal hade ingen som höjde sig över mängden.
StödeIndal 60 (20)
Målen: Tomas Löfqvist 2, Stefan Wickberg, Ted Kerstedt, Filip Astby, Linus Backlund.
Domare: Fredrik Strese. Publik: 40.

SÖDER: Ett fall framåt för Söder efter förlusten senast. Söder hade en hel del chanser men utan att kunna avsluta helt perfekt. Med bara fem minuter kvar fick Holm ett mål, som dock dömdes bort på grund av ruff i straffområdet.
Daniel Becker och Andreas Karlsson bäst i Söder. Holm jämt över lag.
SöderHolm 00
Domare: Johan Skyttberg, Sundsvall. Publik: 25.

Mer läsning

Annons