Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll division 4 Medelpad herrar

Annons
KVISSLEBY (ST)
Det mesta klickade igår när Essvik tog emot gästerna Ljustorp. Båda lagen ligger i farozonen i tabellen och därför var matchen extra viktig. Men det var gästerna som visade på mer vilja att spela kvar i fyran och vann därför rättvist med 14. Bäst i Essvik var som vanligt Magnus Pargeus.
Essviks AIFLjustorps IF 14 (02)
Mål, Essvik: Christoffer Gredemyr. Ljustorp: Niklas Svensson 2, Jonas Nordström, Magnus Engström. Domare: Christer Frisk, Holm. Publik: 30.

MYGGVALLEN (ST)
Redan efter 13 minuter hade Selånger gjort 2 mål. Fränsta gav inte upp utan knoppade in reduceringen 20 minuter senare på hörna. I andra halvlek gjorde hemmalaget allt för att kvittera men istället kunde gästerna punktera matchen med ett tredje mål.
Fränsta IKSelånger FK 13 (12)
Mål, Fränsta: Tomas Lindeberg. Selånger: Magnus Norberg 2, Jens Olsson. Domare: Patrik Åsell. Publik: 75.

SÖRFORSVALLEN (ST)
Tidigt baklängesmål för Lucksta i mötet med Sund. Hemmalaget skapade men lyckades inte förvalta sina chanser på rätt sätt. När sedan Sund kom in på planen efter pausvilan var det ett mycket rappare Sund vi fick se, och fixade till slut segern med 23. Luckstas bäste lirare var Peter Flobecker och Henrik Ström.
Luckasta IFSunds IF 23 (11)
Mål, Lucksta: Henrik Ström 2. Sund: Daniel Yngvesson 2, Mikael Tjärnblom. Domare: Sebastian Nilsson, Sundsvall. Publik: 70.

STÖDE (ST)
Grinigt. 8 varningar och 1 utvisning på Fagerviks Mattias Svelander i mötet mot Nedansjö. Det var en tråkig match, stor del kamp på mittplan och inte mycket ordnat spel. För hemmalaget stod det mycket på spel i striden om att hålla sig kvar i fyran. Men igår räckte det bara till en poäng.
Nedansjö IKFagerviks BK 11 (10)
Mål, Nedansjö: Stefan Marcissen. Fagervik: Pontus Nyström. Domare: Henrik Nyström. Publik: 20.

SUNDSVALL (ST)
Helgjuten insatts.
Vi kontrollerade matchen från början till slutet, sa Hans-Olov Löfdahl lagledare Sidsjö-Böle efter 50 vinsten mot Alnö. Hemmalaget spelade med gott självförtroende och skapade många chanser. Alnö hade inte mycket att komma med och var helt enkelt inte med i matchen. Rättvis seger.
Sidsjö-Böle IFAlnö IF 50 (20)
Mål, Sidsjö-Böle: Josef Smedman 2, Daniel Ekman, Joakim Bränström. Joakim Enheim. Domare: PO Altin, Sundsbruk. Publik: 30.

ÖSTAVALL (ST)
Det var till en början jämt mellan lagen Östavall och Svartvik. Ända tills att Marcus Düchow fult däckade Östavalls Andy O'shey med en armbåge. Efter det urartade matchen och hemmalaget fick Per Sundin utvisad. Svartvik tog genast kommandot efter det och vann med 30. Pelle Jansson och Lars-Erik Ljungdahl bäst i hemmalaget.
Östavalls IFSvartviks IF 03 (01)
Mål: Peder Modin, Kristoffer Gådin, Mats Fregen. Domare: Magnus Edlund, Timrå. Publik: 113.

Mer läsning

Annons