Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll division 5 herrar Medelpad

Annons
SUNDSVALL (ST)
På ett soligt Idrottsparken tog Hassel emot Söråker som slutade med hemma vinnst. Gästerna hade mest boll inledningsvis, men efter 10 minuter fick hemmalaget en straff som man satte. Efter det kontrollerade Hassel tillställingen ända tills slutsignalen.
Hassel IFSöråkers FF 40 (20)
Målen: Tommy Hedin, Johan Gidlund, Göran Boström, Robert Sundin. Domare: Thomas Lundgren, Sörberge. Publik: 30.

SUNDSVALL (ST)
Heffners/Ortviken hade bra fart under fötterna i bortamötet mot Indal som de vann. Hemmalaget var spelmässigt klart med i förstahalvlek, men man hade problem med att sätta sina lägen. Forwardsparet Mikael Melin och Magnus Hansson stod för en bra insatts.
Indals IFHeffners/Ortvikens IF 04 (03)
Målen: Alexander Söderblom 2, Mohammed Ali. Domare: Thomas Nordin. Publik: 50.

KOVLAND (ST)
Kovland utan 12 ordinarie spelare gjorde en fantastisk prestation när de igår besegrade Holm. Det var jämt, men hemmalaget drog det längsta strået efter 90 minuters kämpande. Jonas Nilsson i mål samt mittbacken Marcus Staf gavs ett extra plus.
Kovlands IFHolms SK 21 (10)
Mål Kovland: Jocke Brundin, Rickard Erikssén. Holm: Andreas Hjälm. Domare: Nilla Sjöberg, Alnö. Publik: 30.

SUNDSVALL (ST)
00 med mersmak, sammanfattade Söders tränare Tomas Hammarström den mållösa matchen. För det var hemmalaget som var närmast en seger med 4 träffar i virket. Magnus Kristofferson, Söders libero var en av de bättre på planen.
Söders BKMedskogsbrons BK 00
Domare: Robert Nordlund, Sundsvall. Publik: 25.

ÅNGE (ST)
Ånge vann rättvist i den målrika matchen mot Njurunda. Hemmalaget hade en bra attityd och jobbade hårt, och chanser saknades definitivt inte. Njurunda hade en bra period i matchen, men det räckte inte hela vägen den här gången.
Ånge IFNjurunda IK 62 (41)
Mål Ånge: Peter Thor 2, Robert Wiklund 2, Eles Abdulai, Lavdin Kuraliqi. Njurunda: Rickard Gillgren, självmål. Domare: Kenneth Dahberg. Publik: 45.

Torpshammars IF spelade i fredags match mot Ljunga IF. Mötet slutade med Torpshammarvinnst 41.

Mer läsning

Annons