Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll division IV Medelpad herrar.

Annons
KOVLAND (ST)
Kovland tog igår emot gästande Njurunda. Hemmalaget kontrollerade större delen av matchen och vann rättvist med klara 63. Både forwarden Viktor Söderström och mittfältaren Andreas Svedberg spelade bra och gavs beröm efter matchen.
Kovlands IFNjurunda IK 63 (21)
Mål Kovland: Fredrik Olsson 2, Joakim Brundin 2, Viktor Söderström 2. Njurunda: Andreas Berglund 2, Jens Westerlund. Domare: Mats Broman, Sandviken. Publik: 60.

VIFORSEN (ST)
Medskogsbron gjorde vad de skulle och besegrade Indal på hemmaplan. Efter första halvlek ledde hemmalaget med 30 och tempot i matchen drogs ner. Men det hindrade inte Medskogs från att göra ytterligare tre mål. Det plussades extra för Jonas Dunberg målvakt i hemmalaget.
Medskogsbrons BKIndals IF 60 (30)
Målen: Tommy Lundgren 2, Andreas Hamlund 2, Anders Strandlund, Kalle Gissberg. Domare: Kent Sjöberg, Sundsvall. Publik: 40.

STÖDE (ST)
Det var Stödes match från början till slutet. Söder spelade inte alls bra utan det var hemmalaget som stod för spelet. I slutet av andra halvleken fick Stöde en utvisning och i och med det mattas spelat av. Det här var en riktigt stabil laginsatts, men jag vill lyfta fram Robert Hedell, sa Stöders tränare Patrik Sandström.
Stöde IFSöders BK 40 (20)
Målen: Tobias Sahlin 2, Stefan Wickberg, Fredrik Wiklund. Domare: Tomas Lundberg, Sundsvall. Publik: 50.

SÖRÅKER (ST)
Söråker tog till slut sina första efterlängtade poäng i gårdagens match mot Ljunga. Och det var inte bara resultatmässigt som det stämde för hemmalaget utan även spelmässigt såg det bra ut. Alla stod för en bra insatts men Tony Granqvist, Petter Nordlöv fick ett extra plus.
Söråkers FFLjunga IF 40 (40)
Målen: Peter Sundell-Eklund, Petter Nordlöv, Andreas Willén, Robin Westin. Domare: Jörgen Henriksson, Sundsvall. Publik: 40.

TORPSHAMMAR (ST)
Varken Torpshammar eller Ånge gjorde någon direkt bra match, men viljan och fightingspiriten var det inget fel på. I inledningen dominerade Torpshammar spelet, men större delen av matchen var det jämt, och 33 var ett rättvist resultat.
Torpshammars IFÅnge IF 33 (21)
Mål Torpshammar: Mattias Becker, Niklas Bergström, Cliff Nordin. Ånge: Daniel Rose 2, Scott Brice. Domare: Nilla Sjöberg, Alnö. Publik: 102.

VISKAN (ST)
Det var mycket jämt i matchen då Viskan besegrade Holm, och det var tillfälligheterna som avgjorde. Men i den här matchen var det Viskan som drog det längsta strået. Hemmalaget hade bra försvar, ställde om snabbt och kom flera gånger runt på kanterna. Det var skönt att vinna mot ett lite bättre lag, sa Lennart Wallsten tränare i Viskan.
Viskans IFHolms SK 21 (01)
Mål Viskan: Christian Widmark, Mats Ström. Holms SK: Thomas Åslin. Domare: Fredrik Strese. Publik: 67.

Mer läsning

Annons