Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll division IV medelpad herrar

Annons
KVISSLEBY (ST)
Dramatik i form av att Nedansjö fick sin målvakt utvisad i första halvlek bäddade för Essviksseger. Men det fina spelet man hade i första halvlek utbyttes mot Nedansjö dominans. Trots det lyckades inte gästerna göra något mål. Målet, en vacker genomskärare till Anders Berglund blev matchavgörande.
Essviks AIFNedansjö IK 10 (1-0)
Mål: Anders Berglund. Domare: Christer Frisk, Liden. Publik: 90.

FRÄNSTA (ST)
Utdelningen kunde inte Fränsta klaga på. 20 utan att vare sig ha haft bollen eller spelet. Gästerna Fagervik hade all anledning att vara frustrerade. I andra halvlek skärpte Fränsta till sig och tog över mer och mer. Målen, de fortsatte att bara rulla in. I hemmalaget stod Joel Handler för en hatrick.
Fränsta IKFagerviks BK 72 (31)
Mål, Fränsta: Joel Handler 3, Kyle McCallun 2, Robert Åström, Jimmy Hansson. Fagervik: Paulo Brass, Jörgen Berggren. Domare: Patrik Åsell, Sundsvall. Publik: 110.

SÖRFORS (ST)
Matchen mellan Lucksta och Alnö började spelmässigt jämt. När Alnö sedan efter en halvtimmes spel fick en man utvisad hade hemmalaget en gyllene chans att ta sig ur underläget 12 man försatt sig i. Men Lucksta utnyttjade inte alls överläget utan släppte istället in fler mål, och då var det godnatt.
Lucksta IFAlnö IF 15 (12)
Mål, Lucksta: Jimmie Nordberg. Alnö: Tommy Riise 2, Erik Widén 2, Christer Eriksson (straff).

BERGEFORSEN (ST)
Vi gjorde vad vi skulle utan att direkt övertyga, sa Sunds tänare Patrik Jonsson efter matchen mot Ljustorp. Gästerna Sund var också laget som tog vara på sina chanser. Ljustorp kämpade på bra men hade behövt flytet för att det skulle räcka till seger. Mittenmittfältare Tobias Svelander var bäst i hemmalaget.
Ljustorps IFSund IF 14 (02)
Mål, Ljustorp: Jonas Nordström. Sund: Lars Stefansson 3, Henrik Nylund. Domare: Eva Ödlund, Sundsvall. Publik: 40.

ÖSTAVALL (ST)
Medioker insats av de båda lagen Östavall och Sidsjö-Böle, som båda två är lag som slåss om en topplacering. Det var segt och stillastående över hela plan. SidsjöBöle backade hem och gjorde det svårt för moståndarna. På en frispark avgjorde de också matchen genom Mikael Sundberg.
Östavalls IFSidsjö-Böle IF 01 (00)
Mål: Mikael Sundberg. Domare: Sebastian Nilsson, Sundsvall. Publik: 75.

SUNDSVALL (ST)
Riktigt dålig match från oss, kunde Selångers tränare Mikael Andersson konstatera efter toppmötet mot tabelltrean Selånger. Men det var inte bara Selånger som spelade dåligt, även Svartvik spelade på en lägre nivå än vanligt. Gästerna stod för matchens enda mål, som de vispade in efter en hörna.
Selånger FKSvartviks IF 01 (00)
Mål: Mikael Andersson. Domare: Magnus Hedlund, Sundsvall. Publik: 75.

Mer läsning

Annons