Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll division IV Medelpad herrar

Annons
SLÄDA IP (ST)
Det var bara ett lag på planen menade Alnö tränaren Jan Karström, efter 60 vinsten mot numera division V klubben Nedansjö. Hemmalaget gjorde det enkelt för sig och spelade större delen av matchen ut de chanslösa gästerna. Bäst hos Alnö var Peter Hellström och Kent Johansson.
Alnö IFNedansjö IK 60 (30)
Målen: Peter Hellström 3, Kent Johnsson, Robin Wickman, Marcus Grufberg. Domare: Åke Nygren, Alnö. Publik: 40.

LJUSTORP (ST)
Nedflyttningshotade Ljustorp tog tre ytterst viktiga poäng i kampen om att fortsätt spela i fyran.
Det var hemmalaget som stod för det mesta, och de få gånger Östavall kom till anfall stod ett mycket stabilt Ljustorpsförsvar ivägen. I Ljustorp stod Thomas Berge, Tobias Svelander och Niklas Svensson för en bra insats.
Ljustorps IFÖstavalls IF 40 (10)
Målen: Niklas Svensson 3, André Lindholm. Domare: Henrik Nyström, Sundsvall. Publik: 60.

SÖRFORS IP (ST)
Det var ingen större tillställning som publiken bjöds på i matchen mellan Lucksta och Fränsta. Men sett till spelet och chanserna var Lucksta var det bättre laget. Och efter 90 minuter spelade kunde man säkra fortsatt spel i division V även nästa år. Veteranen Ulf Nilsson-Böös hoppade in på backen och spelade riktigt bra.
Lucksta IFFränsta IK 20 (10)
Målen: Stefan Kranz, Henrik Ström. Domare: Patrik Åsell, Sundsvall. Publik: 30.

WESTHAGEN (ST)
"Onödigt dramatiskt", kunde Selångertränaren Mikael Andersson sammanfatta gårdagens drabbning med Essvik. Det var en viktig match för båda lagen. Selånger behövde tre pinnar för att nå kvalplattsen till trean, och Essvik kämpade för att hålla sig kvar. Det var på det hela taget en jämn match som först avgjordes när Jens Olsson i den 62:a matchminuten tryckte in slutresultatet 21.
Selånger FKEssvik AIF 21 (11)
Mål, Selånger: Jens Olsson 2. Essvik: Alf Lindahl. Domare: Christer Frisk, Liden. Publik: 40.

FLODBERGSUDDEN (ST)
Bollen ville inte in. Sund hade stora problem med målskyttet igår. Trots att Fagervik fick sin målvakt Sebastian Lopez utvisad tidigt i första och att men hade ett stort bollinnehav var det gästerna som hade bäst utdelning, och ledde med 20 i paus. Men Sund reste sig och lyckades rädda en poäng, men tappade i striden om seriesegern.
Sund IFFagerviks BK 22 (02)
Mål, Sund: Robin Ådervall, Björn Karlsson. Fagervik: Antonio Zavalas, Joakim Berggren. Domare: Per Backlin, Matfors. Domare: 45.

SVARTVIKS IP (ST)
Svartvik tog ett ännu hårdare grepp om tabellsegern med vinns igår över SidsvjöBöle med 31.
Hemmalaget inledde med en av sina bättre halvlekar för höstsäsongen och kunde redan efter tre minuter ta ledningen. Gästerna kunde efter pausvilan reducera till 12, och skapade lite oro hos svartvikarna. Men Marcus Dückow såg till att punktera matchen med sitt 31mål.
Svartviks IFSidsjö/Böle 31 (20)
Mål, Svartvik: Mats Frengen, Peder Modin, Marcus Dückow. Sidsjö/Böle: Mats Barkemo. Domare: Sebastian Nilsson, Sundsvall. Publik: 150.

Mer läsning

Annons