Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll division V Medelpad herrar

Annons
ORTVIKEN (ST)
Serieledarna Heffners-Ortviken hade svårt att komma till några riktiga avslut i den oavgjorda matchen mot gästerna Njurunda. Istället var det Njurunda som med kvarten kvar kontrade in 01, och hemmalaget hade tur som fick med sig en pinne.
Heffners-Ortviken IFNjurunda IK 11 (00)
Heffners-Ortviken: Joakim Larsson. Njurunda: Christoffer Håkansson. Domare: Kenneth Fahlberg, Sundsvall. Publik: 50.

LIDEN (ST)
Det här var bra för vår moral, sa en nöjd Thomas Åslin tränare Holm efter matchen mot Ånge som de vann med 53. Holm lyckades med att vända 23 underläge till 53 och vinst. Spelmässigt såg det bra ut och resultatet var rättvist.
Holm SKÅnge IF 53 (01)
Holm: Niklas Reinhammar 2, Patrik Mattson 2, Jan-Olof Sölvestål. Ånge: Tomas Jonsson, Joakim Hansson, Lavdin Kurtaliqi. Domare: Eje Larsson, Liden. Publik: 50.

LJUNGAVERK (ST)
Ljunga förlorade hemma igår mot gästande Kovland. De var klart vassare, men vi hade också chanser och var med i matchen till viss del, tyckte Ljungas tränare Hans Lundgren. Bäst i hemmalaget var mittfältaren Stefan Gustavsson.
Ljunga IFKovland IF 04 (02)
Mål: Kristoffer Nilsson, Joakim Brundin, Mattias Jonsson, Mikael Nilsson. Domare: Magnus Edlund, Timrå. Publik: 40.

ALNÖ (ST)
Bortalaget Indal startade bäst när de igår gästade Alnö och Söder. Men efter tre mål signerade Söder BK kom de av sig. Indal hade visserligen en bra period i andra halvlek där de reducerade till 32, men det räckte inte hela vägen fram.
Söders BKIndals IF 42 (30)
Söder: Per Steiner, Stefan Eriksson, Daniel Becker, Ricky Östberg. Indal: Fredrik Lind, Andreas Lundberg. Domare: Fredrik Goldheim, Sundsvall. Publik: 25.

SÖRÅKER (ST)
Medskogsbron vann mot Söråker på bortaplan i jakten på Heffners-Ortviken i toppen. För hemmalaget såg det inte speciellt bra ut, även om man inte blev utspelade. Viljan och inställningen saknades såväl som spelet. En rättvis seger för gästerna.
Söråkers FFMedskogsbrons BK 04 (03)
Mål: Peter Jansson 3, Jerrt Nehrrén. Domare: Tomas Nordin, Sundsvall. Publik: 50.

TORPSHAMMAR (ST)
Trots att Torpshammar var det bollskickligare laget med mest boll och chanser, kunde de inte besegra viljan i Stöde. Hemmalaget tog ledningen i matchen, men inte långt senare kvitterade gästerna turligt. Senare på straff avgjorde Stöde matchen.
Torpshammars IFStöde IF 12 (11)
Torpshammar: Tomas Meskanen. Stöde: Robert Hedell, Stefan Westin. Domare: Fredrik Strese, Sundsvall. Publik: 110.

TORPSHAMMAR (ST)
Oavgjort hade varit rättvist, tyckte Viskans tränare Lennart Wallsten efter förlustmatchen mot Hassel med 13.
På planen var det jämt och båda lagen spelade bra. Men Viskan hade problem med avsluten och missade både sina lägen och en straff.
Viskans IFHassels IF 13 (12)
Viskan: Mats Ström. Hassel: Fredrik Ahlgren, Magnus Lind, Johan Gidlund. Domare: Mats Wikström. Publik: 53.

Mer läsning

Annons