Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nysatsning på lokalfotbollen

/
  • Expertkommentator Fredrik Lindahl tillsammans med programledare Oskar Lund.

Den lokala fotbollen går in i sin slutspurt – nu satsar vi på ett nytt tv-program på webben.
På fredagen är det premiär när det första avsnittet av Fotbollspuls publiceras på Dagbladet.se och ST.nu.
Premiärprogrammet gästas av Essviks nyförvärv Daniel Johansson som snackar om tiden i IFK Göteborg, en historisk avstängning – och om målet som höll Maradonaklass.

Annons

I våras inleddes satsningen "Månadens match i Medelpad" där lokala fotbollsmatcher direktsänds på Dagbladet.se och ST.nu. Nu är det dags för ett nytt tv-program där den lokala fotbollen står i fokus.

Resten av den pågående fotbollssäsongen kommer det varje fredag att komma ett avsnitt av programmet som heter Fotbollspuls. Där kommer inbjudna gäster att intervjuas, kommande matcher snackas upp och experter kommer att lista det allra hetaste just nu inom fotbollen i Medelpad.

– Månadens match har verkligen varit uppskattat och nu känns det kul att vi kan fortsätta satsa på lokalfotbollen, säger Dagbladets sportchef Oskar Lund som är programledare för det första programmet som spelades in på Essviksvallen.

– I det här programmet får ännu fler lokala lag och spelare en chans att synas, på olika sätt. Vi hoppas också att klubbarna ska hjälpa oss att skicka in klipp med matchbilder, fyller Maria Nordström, sportchef på Sundsvalls Tidning, i.

Sundsvalls Tidnings fotbollsreporter Fredrik Lindahl är expert i det första programmet och levererar sin lista med de allra hetaste spelarna, lagen och händelserna inom den lokala fotbollen just nu.

Gäst i premiären är Daniel Johansson som nyligen återvände till Essvik efter en karriär som bland annat innehållit spel i Superettan och en kortare sejour i allsvenska IFK Göteborg.

Fotbollspuls i sin helhet publiceras på Dagbladet.se och ST.nu under fredagen.

Mer läsning

Annons