Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Suljevic missnöjd med speltiden – öppnar för utlåning

/

Han lämnade Dalkurd för Gif Sundsvall inför säsongen. Under våren har det blivit tre inhopp i Allsvenskan och totalt 22 minuter på planen
– Alla fotbollsspelare vill spela, jag är besviken, säger Smajl Suljevic till Sporten.

Annons

Under fjolårssäsongen var Suljevic en av Dalkurds bärande spelare. Han missade bara två matcher under 2014 för Dalkurd. I Allsvenskan och Sundsvall har det inte blivit i närheten av lika mycket speltid. Tre inhopp i Allsvenskan har det blivit, i övrigt har Borlängetalangen gjort elva matcher med U21-laget.

– Det är trist. U21-serien är inte så givande och utvecklande som jag skulle behöva i nuläget. Den är sämre än division 1, säger Suljevic som är hemma i Borlänge för att fira sin födelsedag med familjen.

Under onsdagen öppnar det svenska transferfönstret. 21-åringen säger själv att han inte tänkt särskilt mycket på att byta klubb igen, men känner samtidigt att han behöver spela a-lagsfotboll.

– Någonting måste hända. Sen om det är genom en utlåning eller genom en lösning vi hittar här i Sundsvall det för vi se under de närmsta veckorna, men något måste hända.

Suljevic öppnar även dörren för en återkomst till Dalkurd om en utlåning blir aktuell.

– Jag kommer främst titta på klubbar i Superettan om jag ska lånas ut. Men om det inte känns helt rätt med någon klubb där skulle jag kunna gå ner till division 1. Men Dalkurd är bättre än division 1, det tycker jag de bevisat under våren.

Mer läsning

Annons