Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Walker: "Det känns helt magiskt"

/

Sundsvallssonen Kevin Walker fortsätter att leva ett hektiskt liv.
I en långintervju med Expressen berättar han om drömmarna med Djurgården, planerna på nya plattan och om tankarna kring att bli pappa i vår.

Annons

2009 skulle han ha debuterat för AIK, men en blodförgiftning satte stopp för mittfältsstjärnan som missade hela säsongen.

– Men man fick lära sig en hel del om prioriteringar. Nu vet jag hur snabbt mattan kan dras undan för en. Och det har hjälpt mig att hålla mig på jorden. Jag tyckte inte att jag var någon superdiva innan det hände, men man har blivit lite mer jordad. Det är bara synd att man behöver lära sig vissa saker på det sättet, säger han till Expressen.

Walker fick istället sitt stora genombrott i GIF Sundsvall och till den här säsongen värvades han till en annan Stockholmsklubb – Djurgården.

– Min roll i Djurgården får gestalta sig själv. Jag vill kriga mig till en startplats och behålla den. Jag vill vara en del av en framgångsrik trupp. Och jag vill att vi ska klättra placeringar från i fjol.

En annan stor livsförändring i Walkers hans flickvän Mys liv är planerad till dagen efter bortamatchen mot Giffarna – den 27 april ska han bli pappa.

– Det känns helt magiskt. Man går och funderar på det där så fort man kommer hem från träningen. Vad ska man ha för barnsäng? Vad blir det för kön? Hur kommer barnet se ut? Det är spännande. Pappa försöker lyssna på magen på kvällarna, för att känna sparkarna, säger han.

Som om inte en ny klubb och ett barn vore nog så är Walker mitt i planerna på en ny platta.

– Man får välja vad man gör med sin tid. Om vi tränar ett pass och är lediga från klockan ett kan man åka och fika – eller skriva låtar. Jag jobbar mot ett album som det finns optioner på. Vi är i en period nu när vi ska bestämma lite planer med musiken.

Mer läsning

Annons