Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotbollsfyran

Annons
KVISSLEBY: Essvik krigade till sig en imponerande 31-seger lagets första trepoängare för säsongen över Fagervik, efter att ha visat mer vilja än gästerna. Fredrik Pedersén och Dariouch Moradi spelade bra i hemmalaget, medan Fagervik var jämnt, och aldrig kom upp i sin vanliga standard.
EssvikFagervik 31 (10)
Mål, Essvik: Fredrik Pedersén, Magnus Koivusalo, André Sjödahl. Fagervik: Mikael Thun-Sjölund.
Domare: Henrik Nyström, Sundsvall.
Publik: 75.

FRÄNSTA: Alnö hakar på i toppen av fyran efter seger på en mycket svårspelad plan på Myggvallen. Gästerna besegrade Fränsta med 21, trots att Fränsta var på väg att arbeta sig in i matchen vid ställningen 01. En kontring gav dock Alnö 20, och avgjorde matchen. Innermittfältaren Daniel Selin var hemmalagets bästa spelare.
FränstaAlnö 12 (01)
Mål, Fränsta: Joel Handler. Alnö: Peter Hellström, Sven Thompson.
Domare: Per Backlin, Matfors.
Publik: 100.

MATFORS: Svartvik vägrar ge sig i tabelltoppen. I går besegrades Lucksta med tennissiffrorna 61 på bortaplan. Hemmalaget var på väg in i matchen i början av andra halvlek, men misslyckades med att få in en reducering, och i stället rann siffrorna iväg. Plus till hela Svartviksgänget, medan Daniel Rollne gjorde en stark andrahalvlek för hemmalaget.
LuckstaSvartvik 16 (02)
Mål, Lucksta: Magnus Rudberg. Svartvik: Mikael Andersson 2, Marcus Dückhow, Per Hedqvist, Hans Jonsson, Peter Lindfors.
Domare: Kenneth Fahlberg, Njurunda.
Publik: 72.

SUNDSVALL: Fem matcher fortfarande inte ett enda mål. Nykomlingen Ljustorp har det blytungt i herrfyran. Igår, förlust mot ett svagt Selånger med 20. Gästerna hade ett jätteläge till kvittering i andra halvlek, med ett friläge från halva plan. Men bolluslingen ville inte in. Lars Nylander var bra i Ljustorpsmålet, medan Selånger var jämnsvagt.
SelångerLjustorp 20 (00)
Mål, Selånger: Magnus Norberg, Niklas Larsson.
Domare: Sebastian Nilsson.
Publik: 50.

SUNDSVALL: Säsongens första förlust. Och dubbelt så många insläppta mål som på de fyra tidigare matcherna. Sund förlorade nämligen med 42 borta mot Sidsjö-Böle i en av säsongens bästa matcher hittills. Lagen höll bra tempo och bjöd på hårda tag. Mats Barkemo var hemmalagets gigant, medan lagkaptenen Per Johansson var bäst hos gästerna.
Sidsjö-BöleSund 42 (22)
Mål, Sidsjö-Böle: Erik Senestad 2, Jonas Pettersson, Joakim Brännström. Sund: Thomas Nässén, Henrik Nylund.
Domare: Patrik Åsell, Sundsvall.
Publik: 130.

Mer läsning

Annons