Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Glamourös galakväll direktsänds

/

På torsdagen är det dags för årets festligaste idrottskväll.
Medelpads idrottsgala – för sjunde året.
Vi direktsänder festligheterna på webben.
– Det är en högtidsstund för idrotten i distriktet, säger Oskar Lund, programledare.

Annons

19.00 drar Medelpads Idrottsgala i gång på Södra Berget. Många idrottsprofiler kommer i vanlig ordning att finnas på plats, flera av dem är förstås också nominerade i de olika kategorierna.

Noterbart är också att tv-personligheten Tilde de Paula Eby är årets konferencier och Sound of Sweden står för underhållningen.

I vår sändning på webben kommer du kunna se såväl vimmel som vinnartal och olika framträdanden – och laguppställningen som ska leda tv-satsningen är Oskar Lund, sportchef på Dagbladet och Andreas Ignell, reporter Sundsvalls Tidning. Dessutom kommer Sundsvalls Tidnings krönikör Andreas Lidén dyka upp och tycka till.

– Idrottsgalan har blivit en fin tradition och det känns kul att vi kan fortsätta satningen på att livesända galan så att även de som inte är på plats får ta del av festligheterna, säger Oskar Lund.

Programledaren Lund sitter också med i juryn som har utsett galans vinnare.

– Det är många som är värda att uppmärksammas i vårt område och jag tycker att man även ska se en nominering som en fin utmärkelse, säger han.

Vi kommer att bjuda in och intervjua flera av de nominerade, vinnarna och andra intressanta gäster till vår studio under kvällen.

Sändningen kommer att starta 18.30 och tillsammans med oss kan du följa hela galan från din egen soffa.

Förra året var det till exempel Lotta Helsinger, HIF Kämparna, som blev årets kvinnliga idrottare och Fredrik Svensson, Sundsvalls Atletklubb, utsågs till årets manlige idrottare.

Vi direktsänder galan på www.st.nu och www.dagbladet.se

Mer läsning

Annons