Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Granlo samarbetar med Klockarberget

För att hitta speltid till alla sina 23 spelare inleder Granlo BK ett samarbete med division II-klubben Klockarberget.

– Det kan bli en bra morot för våra killar att få se hur det går till på en träning i ett lag som satsar stenhårt mot Superligan, säger Dan Henriksson, sportchef för Klockarberget.

Annons

Granlo har fört diskussioner en tid med både Sundsvall City i division I och Klockarbergets BK och det närmaste året blir det just Klockarberget som Granlo kan skicka spelare till som behöver matchträning.

– Vi har en stor trupp i år och alla spelare får inte så mycket speltid som man kan önska. Tanken är at tvi ska kunna skicka en intakt femma till Klockarberget så att de kan spela de spel Granlo spelar och gnugga på det, säger Stenlund.

Men möjligheten finns också för spelare från Klockarberget att i första hand få träna med Granlo – men i bästa fall också spel i Allsvenskan.

– Det känns fantastiskt roligt att Granlo tycker att vi är intressanta att samarbeta med, det är väl ett kvitto på att vi gör något rätt. Vi är en ung förening än så länge, men vi har mycket talanger som kommer underifrån, säger Dan Henriksson.

Mer läsning

Annons