Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hanson i delad ledning

Förra veckan tog han sitt livs första Europatourseger.
På fredagen visade Peter Hanson åter igen att han är i storform.
En 65-runda gör att han nu är i delad ledning i tävlingen i Peking.

Annons
 Mitt spel känns väldigt bra för närvarande. Jag träffar bollen bra och försöker fokusera på den här tävlingen och inte vad jag lyckades med i Spanien.
Det var där han tog sin första seger efter särspel mot Peter Gustafsson. I tävlingen i Peking är skåningen nu på god väg mot en ny framgång. Tillsammans med Adam Scott, som satte banrekord med 63 slag, sydafrikanske US Open-mästaren Retief Goosen samt Michael Campbell, Nya Zeeland, är svensken i delad ledning med 135 slag, nio under par, efter två ronders spel. Alla spelarna i startfältet hann dock inte klart sin andra runda på fredagen på grund av kraftiga vindar.
För Hanson blev det också en lång fredag eftersom han var först tvingad att spela klart sin första rond innan åter igen fick gå ut på banan utanför Peking.
 Jag fick gå upp otroligt tidigt, 4.30, så nu ska jag gå direkt och lägga mig, sade världstian Adam Scott efter att han var klar.
Tävlingen med 2,3 miljoner dollar i prispengar är ett samarrangemang mellan den europeiska, asiatiska och australiska golftouren och har flyttats runt i Asien.

Mer läsning

Annons