Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Höstsol och brittsommarvärme – då...

/

Höstsol och brittsommarvärme – då kommer en snöig hälsning från Sundsvalls Slalomklubb, som i norska Juvashytta avverkat säsongens första glaciärläger.

Annons
Det var distriktets senior- och juniorelit, som i fyra dagar under förra veckoslutet och helgen tränade på Galdöpiggen. Killar och tjejer som pluggar på olika skidgymnasier och högskolor, berättar Anders Westrin i Slalomklubben.
Ett sätt för oss att behålla känslan för varandra och klubben. Tror det är tredje året vi kör det här, men vi kan bli ännu bättre på att följa upp försäsongslägren. Därför ska vi ha en stor återsamling med hela klubben i Vemdalsfjällen runt Lucia. Då blir vi 200 åkare med det här äldre gänget som tränare och ledare.
Förhållandena i Norge var okej för årstiden, med riktig vintersnö i tre av dagarna och mer blött och slaskigt i en dag.
Veronica Smed och Oscar Andersson saknades, då dessa var med olika landslag i Schweiz, medan Magnus Andersson (Mitthögskolan, Östersund) och Niklas Westman (skidgymnasiet , Gällivare) var med sina skolor på egna träningsläger.

Bildtext:
På snö allaredan i september har det här Sundsvallsgänget varit. Överst från vänster: Johan Lindh (Nolby), Emil Westrin, Torsten Nettestrand och Anders Westrin. Nedre raden från vänster: Caroline Jonsson, Lisa Willborgh (Rättvik), Sara Hjertman och Alexander Kling.

Mer läsning

Annons