Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV: I huvudet på en NHL-scout

/

Hockeypuls Medelpad: NHL-scouterna intog Sundsvall Energi Arena i samband med U18-turneringen. Vi träffade Detroits Håkan Andersson som berättar om vad han tittar på, hur livet som NHL-scout är, vem som är den största talang han sett – och hur tankarna gick när han var med och draftade Henrik Zetterberg.

Annons

I programmet ser ni också bloggaren Jimmy Hamrins hälsning till Anton Lander och Max Friberg.

Avsnitt 9: Klubbdirektör Lars Nolander om Timrå IK:s ekonomi. Och Per Svartvadet om målet som krossade Timrås gulddrömmar.

Avsnitt 8: Fokus på TV-pucken. Och Timråmålvakten Adam Ohre om skräckskadan.

Avsnitt 7: Eric Moe om uppbrottet från moderklubben och rivaliteten mellan Timrå och Sundsvall. I nostalgin berättar Jonathan Hedström om den klassiska kvartsfinalserien mellan Timrå och Djurgården 2005.

Avsnitt 6: Jonathan Hedström berättar om spelet bakom kulisserna när Timrå IK åkte ur Elitserien.

Avsnitt 5: Bloggaren Jimmy Hamrin om Timrå IK:s inställning, i studion berättar Emil Pettersson om valet att stanna i Timrå IK och så har vi besökt Ånge IK.

Avsnitt 4: Skrockfulla spelare. Sundsvall Hockeys målvakt Magnus Åkerlund om märkliga grejer han haft för sig och Timrå IK:s Per Hallin avslöjar vem som är den värsta han spelat med.

Avsnitt 3: Sundsvall Wildcats lagkapten Lina Holm gäst i studion och reportage med två Timrå IK-backar.

Avsnitt 2: Fokus låg på Sundsvall Hockey och Kovland inför premiären i Hockeyettan.

Avsnitt 1: Timrå IK:s sportchef Kent Norberg var gäst och berättade om lagbygget. Fem experter gav också sin syn på vad de tror om den här säsongens lag.

Mer läsning