Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kapten Carlsson avgjorde

\"Robban\" gjorde fel. Men det blev så rätt. - Jag kommer inte att göra om det, säger kapten Carlsson om sitt 3-1-mål och skrattar.

Annons
För andra matchen i rad var förra säsongens succékedja återförenad. Och Niklas Nordgren, Valeri Krykov och Robert Carlsson var också Timrås bästa enhet i Globen i går.
Och när Djurgården låg som närmast kvitteringen och allt talade för sudden slog de till.
Outtröttlige Robert Carlsson låg på och checkade mot Staffan Kronwall, som missade uppspelet.
Niklas Nordgren spelade snabbt till \"Robban\" som höll i pucken, fintade retligt ner en djurgårdare, höll i, höll i innan han iskallt la in trissan lågt bakom José Theodore.
Nordgren:
- Iskallt av \"Robban\". Det stämde bra för vår kedja, men vi kanske skulle ha gjort något mål till.
Carlsson:
- Mer tur än skicklighet.
Varför?
- Det blev fel. Jag sökte ett bättre läge att passa, men sedan var chansen borta och då var det bara att raka den på mål.
Ett av dina viktigaste mål i karriären?
- Ja, det blev lite lugnare efter det även om jag tror att det hade räckte med \"Jontes\" två mål. Jag har ju också bara gjort tre slutspelsmål i karriären.
Vad säger du annars om matchen?
- 0-0 var bra efter första perioden, men det kändes ändå inte så farligt.
Kändes som ni checkade mindre än tidigare i första?          
- Inget vi hade pratat om. Det enda vi sa var att vi skulle se upp första tio och jag tycker vi hade hyfsad kontroll ändå.
- I andra blev det ombytta roller. Sedan i tredje fick vi jobba hårt för att freda oss, men det blev lite så att vi spelade på resultatet. \"Kipper\" var riktigt bra där bak.
Nu är det fördel Timrå, eller?
Nja, det är helt jämnt. Men vi kändes lite piggare därute och jag tror inte de vill upp till oss och spela. Det blir roligt, tätt, jämnt och spännande.

Mer läsning

Annons