Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Koch på väg mot första segern sedan 2001

Annons
Carin Koch öppnade den andra ronden av USA-tourtävlingen i Morelia strålande. På det första hålet tog hon fram sin 58-gradiga wedge och sänkte inspelet från knappt 90 meter.
 Det var en fantastisk start, sade Koch.
Efter en eagle två under par på det första hålet kunde inget stoppa svenskan. Koch gick runt på 69 slag och leder golftävlingen med tre slag inför avslutningsronderna.
Koch har inte vunnit på USA-touren sedan 2001.
 Det skulle vara så roligt och kännas så bra att få vinna igen. Men vi är bara halvvägs in i turneringen. Jag måste hålla mig lugn och koncentrera mig på varje slag.
Det behövs full fokusering, då den mexikanska banan är svårspelad.
 Det är svårt eftersom det går så mycket upp och ner, det är stora höjdskillnader. Det gör att det är svårt att välja rätt klubba.
Koch har totalt 137 slag efter två dagars spel och är sju under banans par, amerikanska tvåan Wendy Ward är tre slag bakom.
Det finns fler svenskor med i toppstriden. Maria Hjort ligger på tredje plats, fyra slag bakom Koch. Hjort delar tredjeplatsen med unga amerikanskan Natalie Gulbis.
Charlotta Sörenstam, Annikas lillasyster, är femma. Men hon har sex slag upp till sin ledande landsmaninna. Charlotta har gjort hela tio birdies under de första två dagarna, men också nio bogeys.
Annika Sörenstam finns inte på plats i Mexiko.

Mer läsning

Annons