Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kortisar till NHL-sidan

Annons
Niklas Nordgren får knappt nio minuters speltid per match i Carolina. Ändå betraktas han som viktig. Av de tre spelare som slåss om Niklas plats i laget är svensken den ende som kan spela i boxplay, en klar fördel för Niklas.

Ett mål och ett assist i segermatchen mot St. Louis. Då blev Fredrik Modin utsedd till matchens andra stjärna. Modin spelar i en av NHL:s bästa kedjor, med Martin St. Louis och centern Brad Richards.

Nashvillle och Henrik Lundqvists New York Rangers är de två klubbar som lyckats bäst i straffläggning hittills (fyra segrar, blott en förlust, var). Sämst: Colorado. Noterbart att Henrik Zetterbergs Detroit ännu inte tagits till en enda straffläggning.

Den avbrutna matchen mellan Nashville och Detroit (som avbrut sedan Detroitbacken Jiri Fischer fått hjärtstillestånd) ska spelas om. I 60 minuter. Men med Nashville i ledning, 1 0, när matchen börjar. Nytt datum: 23 januari.

NHL slår publikrekord igen. I november låg snittpubliken på 16818, vilket innebär en beläggning på 91 procent. 24 av 30 klubbar har ökat sina publiksiffror, störst ökning står Pittsburgh, Carolina och Calgary för.

Mer läsning

Annons