Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kung Sune ska styra Hudik Hockey

Sune Bergman har fått nytt tränarjobb. I går kväll blev det klart att Kung Sunes nya klubb blir Hudiksvalls HC, där han blir ansvarig inte bara för A-laget utan hela den sportsliga verksamheten.

Annons
Något som blir helt helt nytt för min del, kommenterar Sune Bergman, som är imponerad över det sätt som Hudik bemött honom på.
Deras entusiasm gjorde intryck på mig direkt. Dessutom känns hela konceptet proffsigt och genomtänkt, ja det bästa jag stött på hittills i min karriär!
Stora, men välmenade ord från en tränarprofil som hunnit avverka sex klubbar i karriären, av vilka han förde HV71 till SM-guld 1995.
Han har dessutom tjänstgjort i ledarstaben kring Tre Kronor och tillhör de mest erfarna som varit tillgängliga på marknaden.
Och i Hudiksvall jublas det.
Ordföranden Maria Wallberg och lagledaren Arne Persson talar om en seger för division II-föreningen, som snuvade övriga konkurrenter på Sune Bergmans namnteckning.
Vi hälsar Sune hjärtligt välkommen och ser med enormt stor tillförsikt fram mot ett fantastiskt samarbete kommande säsong!
Välkommen är också ett nyckelord i sammanhanget.
Jag har funderat fram och tillbaka, men just presentationen och upplägget av jobbet med både A-laget, ungdomsverksamheten och en del marknadsföringsbitar avgjorde. Plus det faktum att jag kan bo kvar i Sundsvall. Det är ju pendlingavstånd och möjligt att åka både bil och tåg till och från jobbet, säger Sune Bergman.

Mer läsning

Annons