Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kalla: "Gjorde upp förhållningsregler"

Charlotte Kalla och Anders Svanebo är på läger med landslaget.
Innan lägret gjorde de upp förhållningsregler för resan.
– Vi är båda väldigt måna om att vara en del av gänget, och inte bara med varandra, säger Kalla till Expressen.

Annons

Både Charlotte Kalla och sambon Anders Svanebo är med i den landslagstrupp som nu befinner sig på Furteventura för ett träningsläger.

– Nu är det helt okej men när vi kom ner i tisdags var det nästan 40 grader. Det var en pärs att träna i den värmen och då längtade jag faktiskt tillbaka till Saxnäs, säger Charlotte Kalla till Expressen.

– Vi har kört på ganska hårt, det känns bra. Maj till november är den viktigaste perioden för oss skidåkare, det är då man ska lägga grunden för den kommande tävlingssäsongen.

Kalla glädjer sig åt att även Anders är en del av landslaget.

– Jag är väldigt glad att han får vara en del av A-truppen, det är väldigt många år sedan han var i landslagsverksamheten och jag vet hur mycket han kämpar och att han nu får betalt för det känns oerhört bra.

– Det är kul att vi kan resa i väg tillsammans, bara det att jag vet att han inte är hemma ensam, säger Kalla till Expressen.

Innan resan satte sig paret ned för ett "familjeråd".

– Vi satte upp förhållningsregler, det tror jag är väldigt viktigt. Att man pratar igenom, "vad förväntar du dig av mig under lägret?". Vi är båda väldigt måna om att vara en del av gänget, och inte bara med varandra.

– Vi bor faktiskt inte ens ihop under lägret, säger Kalla.

Mer läsning

Annons