Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lars "Osten" Bergström till Malmö

Annons
Det blir den förre Luleåtränaren Lars \"Osten\" Bergström som ska försöka ta tillbaka Malmö Redhawks till ishockeyns elitserie. På torsdagen skrev han ett treårsavtal med klubben:
\"Jag är glad för att det blev Malmö. Redan förra året hade jag ganska långt gångna diskussioner med Percy om att träna Malmö Redhawks, men det blev inte så. Nu ser jag det som en stor utmaning att ta mig an Malmö och föra klubben tillbaks till elitserien,\" säger Bergström i ett pressmeddelande.
Lars \"Osten\" Bergström har lång erfarenhet som tränare på elitnivå. Han vann SM-guld med Luleå 1996 och är för närvarande är han tränare för det österrikiska landslaget.
\"Percy har lovat en rejäl satsning på laget. Jag hoppas och tror att året i allsvenskan blir en parentes i klubbens historia,\" säger Bergström.
Klubbens starke man, Percy Nilsson, är mycket nöjd med att förhandlingarna med \"Osten\" Bergström har gått i lås.
\"I den satsning som vi nu genomför är tränaren en nyckelperson. Med en bra tränare kan vi attrahera bra spelare och med ett treårsavtal får vi en långsiktighet i den viktiga planeringen mot den nya Hylliearenan. Jag är därför mycket nöjd med att vi får \"Osten\" Bergström till Malmö,\" säger Percy Nilsson.

Mer läsning

Annons