Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lill-Kenta: Pucken studsade vår väg litet mer än tidigare

De små marginalerna var åter med Timrå.
— Pucken studsade vår väg litet mer än tidigare. Men vi såg också pigga ut, tyckte Timråcoachen Kent Johansson, som nu ser fram emot morgondagens möte i Globen.

Annons
Nu ska vi åka ner till Stockholm och försöka ta en match i Globen igen, sade "Lill-Kenta" och drog litet på munnen, väl medveten om att huvudstadens hockeytempel nummer ett varit något av en turarena för de Rödvitt den här säsongen.
Tur och tur, förresten. Efter två vinster i Elitserien och en i det pågående SM-slutspelet står det klart att Timrå IK trivs alldeles ypperligt i just Globen.
Men Kenta gladde sig framför allt åt gårdagssegern och på det sätt den gruvliga revanschen togs:
Vi gör en bra match. Vårt power play var bättre än tidigare och spelet i box play mycket bra, betygsatte Timråtränaren, som endast uttryckte ett visst missnöje över Djurgårdens kvittering, som "kom itet snöpligt" och domaren, som tog 2+2 minuter för hög klubba på Aki-Petteri Berg "i det läget" (hemmaledning, 21, och mindre än sex minuter kvar).
Det läget borde vi utnyttjat bättre. Den sekvensken är väl det jag är mest missnöjd med i den här matchen. För örvrigt blev det precis så tätt och snålt som vi räknat med. Och matchen stod ju länge och vägde, kommenterade Johan Garpenlöv, andretränare i DIF.

Mer läsning

Annons