Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Listan

Annons
Listan
Taket lyfter
Mathias Månsson. Glöm \"Zäta\". Glöm \"Modda\". \"Mozza\" är NSK:s nya hockeykung. Tre mål på fem matcher som rookie. Respekt! På torsdag kommer han till en hockeyarena nära dig.

Stående ovationer
Kaxiga juniorer. Kopitar i SSK, Lindqvist i Luleå, Bäckström i Brynäs, Ribbenstrand i DIF. Tonåringar är vi allihopa. Snälla tränare, låt dem även spela när det hettar till.

Vågen går
Fredrik Bremberg. Liraren totalsågades av Calle Johansson i direktsändning. \"Linkan\" svarade med ett mål och tre assist mot Leksand och ledning i Elitseriens poängliga.

Jubel
Tommy Salo. Är så otroligt less på allt hån mot en så stor målis. Storspelet mot FBK borde tysta alla. För mig är du alltid en hjälte, Tommy trots Vitryssland ...

Applåder
Mika Oksa. Inte för sitt målvaktsspel, utan för sin personlighet. Får leta länge för att hitta en mer sympatisk idrottsman.

Tvåminutaren
Timråpubliken. Visst, laget har inte spelat bra. Men hur kan 1 200 personer försvinna från första till tredje hemmamatchen? Är ni för slöa för att ta er dit, eller?

Tiominutaren
Speakern i E.ON Arena. Ladies and gentleman. Right wing. Sluta med de engelska uttrycken. E.ON Arena ligger faktiskt i Timrå. I Sverige.

Matchstraff
Djurgården. Kristofer Ottosson stannade kvar i det sjunkande skeppet. Så blev hans fru utbränd och \"Otto\" måste ta ett uppehåll från hockeyn. Tacken från DIF blev utebliven lön. Givet matchstraff.

Mer läsning

Annons