Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Manderville en matchvinnare?

Kent Mandeville ägnade gårdagens träning i Timrå till skotträning från nära håll. Lyfter han upp segerpucken i taket bakom Theodore i kväll?

Annons
Dagen efter segern i E.on Arena är stämningen uppsluppen på TIK:s förmiddagsträning. Mycket till träning är det egentligen inte, utan det handlar mest om att röra på sig lite och försöka samla ny energi.
Det är egentligen bara de spelare som inte matchade i lördags som kör riktig träning. Övriga får göra lite som de vill. Köra här på isen, cykla eller springa, berättade assisterande tränaren Anders Huss.
Den som såg mest fokuserad ut på träningen var Kent Manderville. Han tränade bland annat på att sätta puckarna högt i krysset mot tomt mål. I kväll ska Kent förhoppningsvis göra säsongens första slutspelsmål bakom Theodore.
Pelle Hallin och Johan Svedberg småretades lite med varandra och Kapanen fick bland annat släppa puckar förbi sig från Kiprusoffs klubba.
\"Crippe\" hakade på i några skridskorusher med Svedberg och Hansson och kanske är på väg uppåt i form igen efter sin magsjuka.
Globen nästa!

Mer läsning

Annons