Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matchfakta Div 5 Medelpad

Annons
MEDSKOGSBRON (ST)
Spel mot ett mål och massor av chanser, men mer än två mål lyckades inte Medskogsbron få in mot Viskan, som knappt skapade några chanser alls. Men andra halvleks två mål gjorde att hemmalaget iaf slapp nervdaller under slutminuterna och kunde ta en högst välförtjänt seger. Bäst på plan var Anders Strandlund i hemmalaget.
MedskogsbronViskan 20 (00).
Mål: Joakim Nehrer, Anders Strandlund.
Domare: Kenneth Fahlberg, Sundsvall.
Publik: 30.
NJURUNDA (ST)
Jämnt, men med lite fördel för Njurunda. Och därför var det i slutändan ganska logiskt att hemmalaget lyckades vinna matchen. Njurunda hade en bekväm 20-ledning, bland annat efter ett misstänkt offside-mål, och Holm reducerade först med fem minuter kvar. Beröm till Rickard Gillgren i Njurunda och Patrik Mattsson i Holm.
NjurundaHolm 21 (00).
Mål, Njurunda: Niklas Stattin, Kristofer Håkansson, Holm: Patrik Mattsson.
Domare: Thomas Tunström, Sundsvall.
Publik: 25.
SÖRÅKER (ST)
Jämnt spel och små marginaler, men det var bortalaget Indal som till slut drog det längsta strået. Hemmalaget tog ledningen i första halvlek, men Indal hann vända matchen innan Söråker dessutom drabbades av en utvisning på högerbacken Rickard Olsson. Med en man mindre orkade inte Söråker komma tillbaka, men laget gjorde ändå en stark laginsats som gladde.
SöråkerIndal 13 (10).
Mål, Söråker: Joakim Wegard, Indal: Robin Jonasson, Linus Johansson, Mikael Melin.
Domare: Fredrik Strese, Sundsvall.
Publik: 40.

Mer läsning

Annons