Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medelpadsfemman

Annons
SÖDER: Söder förlorade igår i hemmapremiären mot Kovland. Första halvleken spelade hemmalaget ganska bra men tappade spelet successivt. I början av andra tog man dock ledningen men efter mycket slarv gick Kovland både ikapp och om. Bästa spelare i hemmalaget var mittenmittfältaren Daniel Becker.
Söders BKKovlands IF 13 (00)
Mål Söder: Daniel Kristoffersson. Kovland: Anders Westlinder, Emil Österholm, Joakim Brundin. Domare: Kennet Fahlberg, Njurunda. Publik: 30.

SÖRÅKER: Söråker hade ingen rolig fotbollspremiär igår. Siffrorna 08 talar sitt tydliga språk, Torpshammar var det betydligt bättre laget. Men det ska sägas att hemmalaget fick ta in en försvarare i målet på grund av saknaden av ordinarie målvakter.
Överlag spelade vi under vår förmåga, sa Olof Holmgren, tränare Söråker.
Söråkers FFTorpshammars IF 08 (04)
Mål Torpshammar: Tomas Meskanen 7, Cliff Nordin.
Domare: Magnus Edlund, Timrå. Publik: 20.

VISKAN: Nederlagstippade Viskan fick en kanonstart på årets serie, med 21 mot gästerna Njurunda. Första halvleken var mycket öppen och jämn, när sedan hemmalaget tog ledningen backade de tillbaka och bevakade sin ledning på italienskt vis, och kunde hålla ledningen matchen ut. Målvakten Peter Wilhsson stod för en riktigt gedigen insats och berömdes ordentligt av tränare Lennart Wallsten.
Viskans IFNjurunda IK 21 (11)
Mål Viskan: Mikael Törnlund, Tomas Erikson. Njurunda: Henry Sködéll.
Domare: Nilla Sjöberg, Alnö. Publik: 51.

HOLM: Holm tog en skön trepoängare i premiären mot Indal, som blev en ganska avslagen tillställning. Mycket av matchen blåstes sönder och att Indal tidigt i matchen fick två spelare utvisade gjorde att de inte kunde komma till sin rätt. Holm hade mängder av chanser men hade svårt att göra mål.
Jag har mer att önska när det gäller spelkvalitén, sa en inte helt nöjd Tomas Åslin.
Holms SKIndals IF 40 (20)
Mål Holm: Håkan Thisell, Niklas Reinhammar, Lars-Erik Sollén, Johan Rudin. Domare: Eje Larsson, Liden. Publik: 50.

SUNDSVALL: Heffners-Ortviken vann rättvist i premiärmötet mot Ånge. Hemmalaget styrde spelet större delen av matchen, men hade svårt att göra mål. Oftast stod Ångekeepern Henrik Sahlberg i vägen. Men när Ånge kvitterade till 31 var de riktigt på hugget och höll på att vända matchen, men det satte ännu ett Heffners mål stopp för.
Spelmässigt är jag nöjd, men avsluten kan bli bättre, sa Heffnerstränaren Tomas Lindén.
Heffners-Ortvikens IFÅnge 41 (30)
Mål Heffners-Ortviken: Tomas Boström, Alexander Söderblom, Mohamed Ali, Johan Smott.
Ånge: Robert Wiklund. Domare: Christer Frisk, Holm. Publik: 30.

STÖDE: Stöde förlorade i matchen mot Hassel, en spelmässigt inte allt för dålig match, men det var alldeles för dålig avslut för att vinna. I första hade hemmalaget mycket boll men kom aldrig riktigt till några farliga chanser. I andra hade Stöde flera farligheter men förvaltade dom inte alls. Istället var det gästerna som gjorde målen.
StödeHassel: 03 (01)
Mål Hassel: Patrik Bergqvist, Roger Forslund, Hans Bergström.
Domare: Fredrik Strese, Sundsvall. Publik: 65.

Mer läsning

Annons