Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mickelsson allt närmare Selånger

Christian Mickelsson har gått från ljummen till glödhet.
För Selånger Bandy.
— Edsbyn har värvat ytterligare. Så troligtvis kommer jag att bli utlånad. Jag vill inte lägga ned den tid jag gör på bandy utan att få spela, säger 21-åringen.

Annons
Först kom Daniel Jonsson från Broberg.
Sedan Daniel Andersson från Villa.
Och därefter blev Christian Mickelsson besviken.
Det var tungt att höra. Först säger Edsbyn att de ska satsa på mig och sedan värvar man. Då känns det som om de ljuger en rakt upp i ansiktet.
Mickelsson säger att han inte är intresserad av att lägga ned all den tid han gör på bandyn för att sedan sitta på sidan.
Då lägger jag hellre av. Men jag tror att det kommer att lösa sig. Troligtvis byter jag klubb. Mickelsson vill spela och utvecklas.
Frågan är bara var?
Broberg har hört sig för, Ljusdal har anmält sitt intresse, Falu BS har ringt och dessutom finns satsande division I-klubben Selånger med i bilden.
En klubb han har varit på lån hos tidigare.
Jag har pratat med Selånger och de ligger ganska bra till. Jag tror att de har möjlighet att gå raka vägen upp till Allsvenskan, även om Kalix kommer att vara med och slåss om saken.
När bestämmer du dig?
Så snart som möjligt.
Förutom Mickelsson hoppas SSK på Joakim Jonsson från redan nämnda Broberg. En 20-årig anfallsspelare som ska studera i Sundsvall till hösten.
Samt Stefan Tranblom från Djurgården. En hårdskjutande back som även uppvaktas av Katrineholm och Sirius.

Mer läsning

Annons